Originele Japanse NURU massage


Originele Japanse NURU massage in luxe kamer met whirlpool
en 1 masseuse naar keuze
1 uur € 120,-
1,5 uur € 180,-Originele Japanse NURU massage in luxe kamer met whirlpool
en 2 masseuses naar keuze
1 uur € 220,-
1,5 uur € 340,-


Originele Japanse NURU massage in meest luxe kamer (VIP)
met whirlpool en 1 masseuse naar keuze
1 uur € 130,-
1,5 uur € 190,-

Originele Japanse NURU massage in meest luxe kamer (VIP)
met whirlpool en 2 masseuses naar keuze
1 uur € 240,-
1,5 uur € 360,-

NURU massage is een bijzondere vorm van body to body massage, maar is door het gebruik van de gel een stuk opwindender dan massageolie. De reden daarvoor is dat het wederzijdse lichamelijke contact zeer intens is. De masseuse glijdt letterlijk over uw rug, over uw borstkas, vanaf boven naar beneden, en omgekeerd, en dat versterkt het sensuele gevoel, die u niet zult ervaren bij een massage met massageolie.

De gel die we gebruiken, is gemaakt van zeewier, en is ontwikkeld in Japan. Nuru betekent ‘glad’. Samen ben je zo glad als een paling, zo glibberig dat je elkaar nauwelijks kunt vasthouden. Nuru massage staat niet alleen voor een gladde massage, maar is ook goed voor uw huid. Het bijzondere van deze full body to body massage, is niet alleen dat ze u in hogere sferen kan brengen, maar u lichaam wordt tegelijk verzorgd. Het wier draagt bij aan de reiniging van de huid, en het lichaam wordt zo van gifstoffen ontdaan. Dat maakt de massage exclusief, en dat brengt een andere prijs met zich mee, die hoger is dan de andere massages, maar goedkoper dan in andere salons!


NURU: THE ULTIMATE MASSAGE EXPERIENCE!


De
originele Traditionele Thaise massage (geen body to body en hoogtepunt)
1 uur € 55,-
1,5 uur € 80,-
2 uur € 110,-

De aangegeven tijden zijn inclusief douchen en omkleden. Frisdrank is gratis. Roken in de ruimte is verboden. We rekenen geen meerprijzen. Bel gerust, mocht u vragen hebben: 050-3148 408