Erotische
Thaise Massage

Huisregels

In de filosofie van de Oosterse massage past geen alcohol. Daarom verstrekken wij ook geen alcohol! Graag zien wij onze klanten dan ook nuchter naar de massagesalon komen om op de juiste wijze van de massageĀ“s te kunnen genieten. Wij kunnen geen klanten masseren, die te zwaar onder invloed zijn!

Het is gebruikelijk dat er vooraf wordt afgerekend.

Het is niet vanzelfsprekend dat u een massage kunt verlengen. Het is namelijk mogelijk dat er in de ontvangstruimte een volgende klant op een specifieke kamer zit te wachten. Wanneer u kiest om de massage te verlengen, dient u dit ruim vantevoren aan te geven (+ 15 min.).

Het is de masseuse toegestaan de massage af te breken wanneer een klant zich herhaaldelijk onrespectvol of vervelend gedraagt. Het vooraf betaalde bedrag is dan niet terugvorderbaar!

Er worden bindende afspraken gemaakt met de masseuses. De door u gekozen
masseuse(s) zullen samen met u naar de werkruimte gaan en ook gelijktijdig met u de ruimte verlaten! De massagetijd waarvoor u heeft betaald, zal moeten worden gerespecteerd door masseuse(s). Indien dit niet het geval is, vragen wij u dit z.s.m. te melden, zodat de kwestie direct in goed overleg kan worden opgelost! Achteraf klagen is zinloos!

Voor en na de massage mag u frisdrank naar keuze nuttigen in de ontvangstruimte. Het is ook toegestaan dit mee te nemen naar de "natte" ruimtes op de benedenverdieping. Voor de bovenverdieping geldt dat niet!

Baan Thai is de enige legale "Thaise" (erotische) massagesalon van het Noorden met vergunning! Maar het moet nog maar blijken of dit in de toekomst een voor- of een nadeel zal zijn, gezien alle regels. Wil u hier met ons over spreken, of wil u melding doen over misstanden in deze "branche", geef dit dan aan ons door. Wij kunnen het dan eventueel aan de politie of de gemeente doorgeven, zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft. 

CONTACT

Baan Thai Groningen
Paterswoldseweg 66
9726 BG Groningen
www.baanthaigroningen.nl

Tel: 050 - 3148408

Elke dag open tussen 10.30 en 22.30 uur

Omdat alle relevante informatie op onze site staat, verzoeken wij u ons alleen te bellen of te mailen wanneer u een afspraak wilt maken.

Gemeentelijke Exploitatievergunning nr. 2007 02 139